Promosi

PROMOSI LANGGAN DAN MENANG DARI STUDIO INSPIRASI NS
Langgan & Menang 2009-2010

Peluang terbaik kepada bakal-bakal pengantin yang akan melangsungkan
perkahwinan, di jemput menyertai Peraduan Langgan Dan Menang dari Studio
Inspirasi NS.

Peluang untuk memenangi SET SOFA L sangat cerah dah senang. Anda mungkin
diantara 3 pemenang bertuah. Rebut peluang ini sementara masih ada. Tempoh
peraduan bermula dari 1 Disember 2009 sehingga 31 Mac 2010.

Syarat-syarat penyertaan:
1. Umur 18 tahun ke atas.
2. Bakal pengantin sahaja.
3. Melangsungkan perkahwinan pada bila-bila masa sahaja.
4. Peserta mesti melanggan pakej fotografi terlebih dahulu dari studio inspirasi ns sahaja.
5. Pakej yang layak untuk penyertaan adalah Package EXCLUSIVE MATRIX dan Package EXCLUSIVE SILVER sahaja.
6. Senarai pakej boleh request di http://studiopages.net/pakej
7. Langganan pakej tersebut mesti disertakan dengan deposit sebanyak RM300 beserta bukti pembayaran.
8. Kemudian borang penyertaan akan diberikan melalui email kepada peserta yang layak.
9. Pertandingan dijalankan secara elektronik atau online sahaja.
10. Borang penyertaan disediakan secara elektronik atau online sahaja.
11. Borang yang lengkap diisi sahaja akan diterima.
12. Peserta yang menarik diri semasa penyertaan dianggap batal dan deposit tidak akan dipulangkan atau hangus.
13. Hadiah tidak boleh ditukar kepada wang tunai.
14. Penganjur berhak menukar warna dan design produk hadiah tersebut pada bila-bila masa sahaja diatas sebab tertentu tanpa notis tetapi penganjur tetap mengekalkan jenis hadiah tersebut iaitu sofa berbentuk L.
15. Hadiah tersebut tidak termasuk kos penghantaran.
16. Pemenang mesti menuntut hadiah tersebut selewat-lewatnya dalam tempoh 1 minggu selepas pemenang diumumkan.
17. Tempoh peraduan bermula dari 1 Disember 2009 sehingga 31 Mac 2010.
18. Penganjur berhak melanjutkan tempoh peraduan diatas permintaan ramai dan notis akan diberikan kepada para peserta.
19. Pengadilan dijalankan dengan memilih penyertaan yang memberikan jawaban yang tepat, lengkap dan slogan terbaik sahaja.
20. 30 penyertaan yang terbaik kemudian akan menjalani proses cabutan bertuah untuk menentukan pemenang.
21. Sebarang surat menyurat tidak akan dilayan selepas pengumumam para pemenang.

CEPAT!! sertai peraduan ini. Sungguh mudah. Rebutlah selagi peluang masih ada dan tidak perlu beli sofa lagi untuk melengkapkan kelengkapan rumah.

Sebarang Tempahan/ Pertanyaan sila hubungi:
En. Nazri Salleh
0137230803::0127152321
Email: studio.inspirasins@yahoo.com.my
Studio Inspirasi NS (JM0473453-X)
Website Rasmi: http://studiopages.net
Blogspot: http://studiopages.blogspot.com
PhotoBlog: http://studions.fotopages.com
InfoBlog 1: http://studions.wordpress.com
InfoBlog 2: http://skop-studions.blogspot.com

PERKHIDMATAN DESIGN DAN PRINTING
Produk:STORYBOOK ATAU CUSTOM ALBUM
Album Studio

DESIGN
1) 1 page RM5
2) Standard 20 page
3) Apa sahaja saiz,harga sama.

PRINTING
1) 8×12 inci = RM250
2) 10×12 inci = RM290
3) 12×12 inci = RM350
atau apa sahaja saiz

Penghantaran= RM20 (kurier)

Syarat:
1) Jumlah gambar maximum 130pc sahaja boleh dihantar elak dari terlalu padat.
2) Gambar tersebut mesti telah dipilih sendiri terlebih dahulu baru dihantar.
3) Pembayaran 50% sebelum proses dan baki dibayar setelah siap dan sebelum dihantar.
4) Segala pembayaran melalui online transfer atau bank-in sahaja.

Sebarang Tempahan/ Pertanyaan sila hubungi:
En. Nazri Salleh
0137230803::0127152321
Email: studio.inspirasins@yahoo.com.my
Studio Inspirasi NS (JM0473453-X)

Advertisements

12 responses

20 06 2009
zulhailizainal

wahh.. bes ar bro punya gambar.. leh la blajo dari bro.. huhu… 🙂

13 07 2009
khairul amin

sy berminat nk melantik encik sbg jurugambar sy semasa majlis nnt, harga encik sgt berpatutan dn sy telah kunjungi butik andaman yg encik ada letakkn sample hasil kerja encin iaitu di parit raja batu pahat, mcm mn sy blh jmpa encik face to face? bila encik ada masa untuk berjumpa?tunang sy di KL dan akan blk batu pahat pd 18hb,19hb dan 20hb. kami bercadang hendak ke andaman tersebut

2 08 2009
liza

salam, bleh beri penerangan lanjut tentang custom album?adakah ianya wedding story book?

3 08 2009
nazree79

salam Liza,custom album adalah story book. Custom album merujuk kepada design dan rekaan keseluruhan album. Sila rujuk pada bahagian Produk. Story book merujuk kepada acara majlis dari mula hingga habis majlis. Rakaman perjalanan majlis keseluruhannya. So, Custom Album dan Story Book adalah sama pada asasnya.

3 08 2009
liza

salam,en.nazri ada buat untuk editing foto sahaja x?

4 08 2009
syikin

en nazree promosi da ttp ker…lmbt la tgk….klu ad special promotion bg tau…tq…

26 10 2009
aniesz

nak tanya lah berapa yer kalau kt nk wat story book gambar anak.dr baby smp ler 9 bln camtu.leh ke nazri wat dari gmbar yg sedia ada jdkan story book.

26 10 2009
nazree79

Boleh. Tak ada masalah. Hubungi/SMS saya terus untuk maklumat lanjut.

21 12 2009
24 12 2009
29 12 2009
1 01 2010

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: